Over Elka

Over Elka

Elka – Preferred by pros
Welkom bij Elka. Zoekt u uitmuntende kwaliteit voor al uw fotowerk? Dan bent u bij Elka aan het goede adres. Elka besteedt de allergrootste zorg aan het ontwikkelen en afdrukken van uw foto's, het produceren van uw mooiste fotoboeken en het creëren van de meest unieke fotocadeaus. Elka heeft een breed aanbod fotoproducten van de best mogelijke kwaliteit. Alle fotoproducten bestelt u eenvoudig en snel via onze gebruiksvriendelijke online of offline software.

Alles in één
De productie van alle Elka fotoproducten, maar ook alle bijkomende activiteiten zoals emballage, distributie en klantenservice vinden plaats in eigen huis. Elka bezit de best verkrijgbare printers en andere machinerie en maakt gebruik van topkwaliteit materialen, waardoor het eindresultaat van elk Elka fotoproduct gegarandeerd verbluffend is. Of het gaat om een fotoboek, fotoprints, canvasdoek of iPhone hoesje; kwaliteit en snelle levering zijn onverbiddelijk. Door de jarenlange ervaring is het productieproces volledig geoptimaliseerd. Dit garandeert een efficiënte werkwijze waardoor onnodige kosten bespaard blijven.

Fotolabo met een naam
Van oorsprong is Elka, beter bekend als Elka Color, een bekend fotolabo voor fotografie, ontwikkelen en beeldbewerking. Elka staat voor 'Eerste Limburgse Kleuren Afwerkingscentrale'. Inmiddels is Elka overgenomen door Pieters Photo Group, waardoor het tot een 300 werknemers tellende internationale onderneming behoort. Het product- en dienstportfolio van de Pieters Photo Group omvat fotografie in de breedste zin des woord. Van canvas printing en het vervaardigen van fotoboeken tot (mobiele) kinderportretfotografie. Elka controleert elk fotoproduct alvorens het naar u verstuurd wordt. Voldoen de fotoproducten niet aan onze hoge kwaliteitseisen, dan maken we deze opnieuw voordat ze bij u terecht komen. Wij halen het beste uit uw foto’s waardoor uw herinneringen gegarandeerd een levenlang bewaard zijn.

De keuze van professionals
Elka is er niet alleen voor de (online) consument. Onze pay off is niet voor niets ‘preferred by pros’. Door de jarenlange samenwerking met de fotovakhandel heeft Elka een goede profafdeling uitgebouwd. Elka levert uitmuntende kwalitatieve afwerking van studiowerk en reportages. Dus ook voor de professionele fotograaf is Elka de juiste partner. Hiernaast werkt Elka samen met meer dan 500 fotografen, waar u als klant terecht kunt voor al uw fotowerk en het ophalen van online bestellingen. Kortom, Elka is uw fotospecialist met de beste online fotoservice en een eigen fotolabo. Geniet als consument, hobbyfotograaf of professionele fotograaf van Elka’s boeiende wereld van foto en beeld.

Over Elka
Over Elka
Over Elka
Over Elka
Over Elka
Over Elka
Over Elka
Over Elka