Veelgestelde vragen

Fotoproducten software

Fotoproducten software

Wat is het verschil tussen fotoboekensoftware en fotoproductensoftware?

Met onze fotoboekensoftware ontwerpt en bestelt u alle fotoboeken met fotopapier. Met onze fotoproductensoftware ontwerpt en bestelt u alle overige producten, zoals fotoboeken met standaard papier, canvasfoto's en fotogadgets.

Zit er verschil in de fotoboeken van de oude software en de fotoboeken van de nieuwe software?

Nee. De fotoboeken en dus ook de kwaliteit van de fotoboeken is volledig gelijk gebleven. Alleen de ontwerp- / bestelsoftware is veranderd. Uw fotoboeken en andere fotoproducten blijven dus van dezelfde topkwaliteit als u van ons gewend bent.

Ik krijg de fotoproducten software niet geïnstalleerd.

Om de fotoproducten software te kunnen installeren, heeft u Adobe Air en Adobe Flash nodig. U kunt best eerst controleren of u beschikt over “Adobe Air” en “Adobe Flash”. Als dit niet het geval is, kan u deze gratis downloaden via uw webbrowser. Moest de installatie dan nog niet lukken, kunt u best tijdelijk uw antivirus en firewall uitschakelen.

Hoe kan ik verder gaan met mijn online fotoboeken project?

U kunt HIER verder gaan met uw online projecten.
http://photowebservice.eu/branding/elka/

Wat is de laatste versie van de fotoboekensoftware?

De laatste versie van de nieuwe software is 4.1.0. Als u de fotoboekensoftware opent op uw computer, ziet u linksonder op het beginscherm uw versie staan. Update uw software als u niet de laatste versie heeft en wel van alle nieuwtjes gebruik wilt kunnen maken.